ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

قطعنامه غیرالزام آور فرانسه علیه گروه واگنر

قطعنامه غیرالزام آور فرانسه علیه گروه واگنر پارلمان فرانسه روز سه شنبه به تعیین گروه واگنر روسیه به عنوان یک نهاد «تروریستی» رأی مثبت داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر همه ۳۳۱ قانونگذار فرانسوی که در جریان رای گیری حضور داشتند از قطعنامه غیرالزام آور حمایت کردند که از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا این سازمان شبه نظامی را به فهرست گروه‌های تروریستی خود اضافه کند.

بنجامین حداد، یکی از اعضای پارلمان از حزب رنسانس امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه پیش از رای گیری به پولیتیکو گفت: «آن‌ها فقط مزدور نیستند، بلکه اراده‌ای برای کشتار غیرنظامیان برای منافع سیاسی وجود دارد... برای بی ثبات کردن نهادها». او تاکید کرد که این قطعنامه الزام آور نیست، اما پیامی سیاسی و نمادین دارد.

از زمان آغاز جنگ اوکراین، آمریکا و متحدانش دو استراتژی اصلی را علیه روسیه دنبال می‌کنند؛ نخست ارسال تسلیحات به کی یف و تقویت نظامی این کشور به منظور مقابله با نیرو‌های روسی، و دیگری تحریم مسکو با هدف تضعیف ماشین جنگی این کشور. در همین راستا، اتحادیه اروپا به تازگی از دور جدید تحریم‌های خود علیه مسکو رونمایی کرد.

پیشتر، اتحادیه اروپا در دور جدید تحریم‌های خود علیه مسکو از قرار گرفتن گروه واگنر، پیمانکار نظامی روسیه در لیست سیاه این اتحادیه خبر داد. همچنین رسانه روسی ریافان (RIA FAN) نیز هدف تحریمی جدید بروکسل قرار گرفته است.

مقامات اتحادیه اروپا می‌گویند هم گروه واگنر و هم رسانه ریافان هر دو با یوگنی پریگوژین و دمیتری اوتکین، از اولیگارش‌های نزدیک به پوتین که پیشتر در لیست تحریم‌های این اتحادیه قرار گرفته بودند مرتبط هستند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار